Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

[ΔΙΑΝΟΜΗ] ΕΝΤΥΠΟΥ


Αγαπητοί Αναγνώστες,
στην προσπάθειά μας να επιτύχουμε μια πιο αποτελεσματική διανομή του εντύπου, πραγματοποιούμε ριζικές αλλαγές στα σημεία διάθεσης της «σοδειάς». Μετά από 4 χρόνια και υπό τις νέες παρεμβάσεις που η ομάδα διαχείρισης δρομολογεί για το έντυπο, διακόπτει την παρουσία του στις εξής περιοχές: Βόλος, Κεφαλονιά, Κρήτη, Λάρισα, Ναύπλιο, Σέρρες, Τρίκαλα.
Οι νέες συνθήκες που θα διανύσει το περιοδικό της συγκομιδής, απαιτούν μια «σοδειά» περισσότερο ευέλικτη και στην επαρχία. Να πραγματοποιείται, 2η και 3η διανομή μέσα στο τρίμηνο, κάτι που μέχρι σήμερα, συνέβαινε μόνον σε Αθήνα και Πειραιά. Επομένως, ισόποση παρουσία (προσοχή: ως προς τον αριθμό των διανομών και όχι, των αντιτύπων) μεταξύ Αττικής και Επαρχίας. Εν κατακλείδι, πετυχαίνοντας τακτικότερη διάθεση στα σημεία αλλά, σε λιγότερους νομούς.  



Η «σοδειά» παραμένει σε: ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΛΑΜΙΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΠΑΡΟ, ΠΑΤΡΑ και ΣΠΕΤΣΕΣ. Ενώ θα προστεθούν στα σημεία διανομής που την προμηθεύεστε (βρισκόμαστε σε συζητήσεις) 1 με 2 ακόμη νησιά.

Τις επόμενες ώρες ΕΔΩ θα δείτε αναλυτικά και τα βιβλιοπωλεία. Επίσης, κάποια από αυτά θα αφαιρεθούν και θα προστεθούν νέα.

H ΣΟΔΕΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ. Η αλλαγή θα έχει αφετηρία τη ΣΟΔΕΙΑ αρ.16 που εμφανώς θα είναι ανανεωμένη, κυρίως στο εσωτερικό της. Ενώ, η ανανέωση αυτή (που δε θα αφορά αποκλειστικά και μόνον στο σχεδιασμό) θα ολοκληρωθεί με τη φθινοπωρινή ΣΟΔΕΙΑ αρ.17

Στο κατώφλι της Νέας Εποχής,
η ΣΟΔΕΙΑ θα διασφαλίσει την πορεία της και τις επιλογές της, ευρύτερα. 


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη
Ομάδα Διαχείρισης εντύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ταχυδρομική Διεύθυνση Εντύπου
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΟΔΕΙΑ
ΛΙΝΑ Κ. ΤΖΙΑΜΟΥ
Τ.Κ. 18050 | ΣΠΕΤΣΕΣ
(αποστολή βιβλίων)

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο | SODEIA@ymail.com
(αποστολή κειμένων, προτάσεων κ.α.)

Blogger templates


Blogger news