Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Parov Stelar Band ~ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Η μουσική του, ένα κράμα από Swing, jazz, breakbeat και funk. Έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την αλάνθαστη μίξη της Jazz και Swing και δείγματα από ρυθμική και ηλεκτρονική μουσική. Με την Live μπάντα του καταφέρνει κάθε φορά να μετατρέπει τον ήχο σε ένα δυναμικό live show με sold out εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο.
Ο Parov Stelar, γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου το 1974 και ζει και εργάζεται στο Linz, της Αυστρίας. Εκτός από τις εμφανίσεις του με την μπάντα του, εργάζεται και ως DJ ανά την υφήλιο.
Στα τέλη των 90s εργαζόταν κυρίως ως DJ σε νυχτερινά clubs, από το 2000 όμως άρχισε να ασχολείται με την παραγωγή και τη δημοσίευση για πρώτη φορά. Μέχρι το 2003 έχει κυκλοφορήσει αρκετά έργα με διάφορα ψευδώνυμα καθώς και το πραγματικό του όνομα Marcus Fureder. Το 2003 ίδρυσε την Etage Noir Recordings, και από τότε υπογράφει την μουσική του με το όνομα Parov Stelar. Το 2004 το "KissKiss EP" και η αμέσως μετά κυκλοφορία του άλμπουμ του "Rough Cuts" έχουν μεγάλη απήχηση στην διεθνή ηλεκτρονική μουσική. Η πρωτότυπη και ασυνήθιστη προσέγγισή του στη μουσική παραγωγή σε συνδυασμό με την ιδιόμορφη αισθητική του στον ήχο, είχε σαν αποτέλεσμα την μαζική αντίδραση του κοινού και των συναδέλφων του από όλο τον κόσμο, δίνοντάς του την φήμη ως ο ιδρυτής ενός νέου ύφους μουσικής του "Electroswing".


Τα άλμπουμ του "Seven & Storm", "Shine" και αργότερα το διπλό άλμπουμ "Coco", καθώς και πολλά singles και remixes έκαναν τον Parov Stelar έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες του είδους του. Τραγούδια του έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλές συλλογές, σε soundtrack για διαφημίσεις, σε τηλεοπτικές εκπομπές, σειρές ακόμη και ταινίες.
Μετά την επιτυχία που γνώρισε ως σόλο καλλιτέχνης, αποφάσισε το 2005 να δημιουργήσει μια μπάντα. Η συνεργασία με τέσσερις μουσικούς έδωσε νέα πνοή στην μουσική του, αυξάνοντας κατά πολύ την δημοτικότητά του.


Το νέο tour του Parov Stelar και της μπάντας του σε Αθήνα (Gazi Music Hall) και Θεσσαλονίκη (Helexpo) είναι γεγονός. Και ενώ πολλοί μπορεί να αναρωτηθούν τί καινούριο μπορεί να δουν και να ακούσουν σε αυτό, η απάντηση είναι εύκολη Πολύ εύκολη. Γιατί σχεδόν τίποτα δεν θα είναι όπως το ξέρατε.
Ο Parov επιστρέφει στη χώρα μας παρέα με την εξαμελή μπάντα του για ένα μοναδικό οπτικοακουστικό show. Ένα πρόγραμμα που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά, ένα live-αναδρομή στο σύνολο της καριέρας του, ειδικά διαμορφωμένο με βάση τις απαιτήσεις του ελληνικού κοινού, αλλά και την αγάπη του για τον παλιό Parov και τις πρώτες, πρώτες, επιτυχίες του. Αυτές που του χάρισαν το τόσο πιστό και φανατικό κοινό του.

Και ενώ ο Αυστριακός παραγωγός και η μπάντα του θα μας ταξιδεύουν στον φαντασμαγορικό κόσμο του electro - swing! και ενώ το Catgroove, το Chambermaid Swing, το Phantom, το Jimmy’s Gang και το Booty Swing θα μας ξεσηκώνουν, στο background του stage της πιο όμορφης συναυλιακής εμπειρίας της χρονιάς, θα εξελίσσεται ένα ανεπανάληπτο υπερθέαμα με δεκάδες ρομποτικά, ειδικά για την περίπτωση φώτα, τεράστιες LED γιγαντοοθόνες και άλλες εκπλήξεις!

Οpening act: Proleter (FR) + ΤΒΑ

Οι πόρτες ανοίγουν: 19:00 


Πότε : 4 Οκτωβρίου 2014

Τιμές εισιτηρίων:

22€ early birds
27€ προπώληση
30€ από τα ταμεία την ημέρα της συναυλίας

Πηγή : artandlife.gr, arive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ταχυδρομική Διεύθυνση Εντύπου
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΟΔΕΙΑ
ΛΙΝΑ Κ. ΤΖΙΑΜΟΥ
Τ.Κ. 18050 | ΣΠΕΤΣΕΣ
(αποστολή βιβλίων)

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο | SODEIA@ymail.com
(αποστολή κειμένων, προτάσεων κ.α.)

Blogger templates


Blogger news