Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

[Μικρές Ιστορίες Φόνων] του Πάνου Μπρατάκου ~ ΘΕΑΤΡΟ



Πέντε Ιστορίες φόνων. Πέντε εγκλήματα αγάπης. Σε κάθε ιστορία, ένα θύμα, ένας θύτης, ένας μάρτυρας δίνουν την δική τους εκδοχή για το έγκλημα που διαπράχθηκε.



Μια νεαρή κοπέλα που θέλει να το σκάσει από την καταπιεστική οικογένεια της, την υπερβολική αγάπη του πατέρα της, την ζήλια της μητέρας της, τον ασφυκτικό κόσμο της επαρχιακής πόλης και να φύγει στην Αθήνα, βρίσκει ως διαβατήριο ένα φαντάρο, που το μόνο που θέλει είναι το σέξ της μιας βραδιάς.

Μια γυναίκα που γεννήθηκε για μεγαλεία, μια multi-performer, έτοιμη να γίνει το αστέρι που ονειρεύεται. Προετοιμασμένη για όλα, έτοιμη να τα κάνει όλα, έτοιμη να τα ζήσει όλα. Και δεν θα αφήσει τίποτα και να της σταθεί εμπόδιο. Ούτε καν τον άντρας της που το μόνο που επιθυμεί είναι ένα παιδί.

Ένα διαφορετικό αγόρι, που το μόνο που ζητάει είναι να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Ερωτευμένο πάντα με τους λάθος άνδρες, το μόνο που λαχταρά είναι συναίσθημα και λίγο παραμύθι. Έναν σύντροφο να γεράσει μαζί του. Και μια μάνα που δεν μπορεί να δεχτεί την ιδιαιτερότητα του γιού της. Μια μάνα που υποφέρει, αρνείται, δέχεται, φοβάται. Που το μόνο που θέλει είναι να μην πληγωθεί το παιδί της. Να μην είναι μόνο, όταν εκείνη φύγει, Να μην το χάσει.

Μια κοπέλα βουτηγμένη στα ναρκωτικά και την πορνεία, έρχεται αντιμέτωπη με τον καθωσπρεπισμό της μικροαστής αδερφής της.

Ένας ψυχοσικός ρατσιστής που φοβάται οτιδήποτε διαφορετικό, που νιώθει προδωμένος μέσα στην ίδια του τη χώρα, έγκλειστος στο ίδιο του το σπίτι, αποφασίσει να γίνει ήρωας και να αφανήσει τους “ξένους”. Απέναντι του η γυναίκα του, παράφορα ερωτευμένη μαζί του, αντιμέτωπη με την κοινωνία, το παιδί τους και τον ίδιο της τον εαυτό.



Η παράσταση θα ανέβει με διπλή διανομή Δευτέρα-Τρίτη και Σαββατοκύριακο.



σκηνοθεσία Δημήτρης Καρατζιάς


Παίζουν (Δευτέρα - τρίτη): Γιώργος Σεϊταρίδης, Νίκος Γκέλια, Ιωάννα Πηλιχού, Αλεξάνδρα Κόνιακ,  Τζένη Διαγούπη, Ζώγια Σεβαστιανού, Δήμητρα Κολλά, Γιάννης Καραούλης

          (Σαββατοκύριακο): Δώρα Χρυσικού, Τζένη Διαγούπη, Μυρτώ Γκόνη, Πάνος Μπρατάκος, Στέλιος Ψαρουδάκης, Πολ Ζαχαριάδης, Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη



Έναρξη παραστάσεων : Νοέμβριος 2014

Πολυχώρος VAULT

Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός
Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8’ περίπου με τα πόδια)
Τηλέφωνα: 213 0356472 / 6945 993870
(για τηλεφωνικές κρατήσεις 11:00 – 14:00 και 17:00 -20:00)
            vaultvotanikos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ταχυδρομική Διεύθυνση Εντύπου
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΟΔΕΙΑ
ΛΙΝΑ Κ. ΤΖΙΑΜΟΥ
Τ.Κ. 18050 | ΣΠΕΤΣΕΣ
(αποστολή βιβλίων)

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο | SODEIA@ymail.com
(αποστολή κειμένων, προτάσεων κ.α.)

Blogger templates


Blogger news